Onze partners

Samenwerken met DansMedicijn

Samenwerkingspartners

KieNÉva Dans & YogaNOFFSpectrumDansen voor je levenDe SkulpVia perspectief, training en opleiding logo

Een nieuwe dimensie

Samenwerkingspartners zijn van grote waarde voor ons. Bij DansMedicijn geloven we dat het aantal mensen wat wij met elkaar kunnen helpen helen voor een groot deel afhangt van de samenwerking tussen ons als professionals (in de zorg).

Wij werken vanuit een holistische aanpak. Niet alle focus op één facet, maar verder kijken dan die ene discipline. In onze lessen en trainingen combineren wij fysiotherapie, dans, yoga, mindfulness, ademtherapie en zelfs vormen van filosofie worden geïntroduceerd.

Omdat wij geloven in de kracht van samen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Samenwerken met DansMedicijn kan op verschillende manieren. Wellicht heb je een bedrijf of organisatie en wil je mensen doorverwijzen om te dansen bij DansMedicijn. Misschien heb je een dansschool en wil je jouw dansdocenten linken aan fysiotherapeuten om ook DansMedicijn lessen te gaan geven.

Wie je ook bent en wat jouw idee voor een samenwerking ook is: wij staan altijd open voor een gesprek met jou. Want het is waar; samen bereiken we meer. Samen creëren wij een nieuwe dimensie binnen het zorgaanbod.

Blijf op de hoogte

Inschrijven inspiratiebrief