Over ons

Maak kennis met Aad en Éva

Dans ontmoet fysiotherapie

Met DansMedicijn duik je fysiek en emotioneel in het diepe. Wij begrijpen goed dat je wilt weten met wie je in het diepe duikt in de les of tijdens een training op locatie. Wij stellen ons daarom graag aan je voor: In 2020 liepen wij (Master Fysiotherapeut Aad van der Windt en Dans -en Yogadocent Éva Thoman) elkaar tegen het lijf in de Friese hoofdstad Leeuwarden. De dansklik was vanaf moment één sterk aanwezig en voor ons beiden is ook muziek een grote passie: Wij zijn ervan overtuigd dat muziek in combinatie met dans veel mensen verder kan brengen in het leven. Dans werkt helend, zowel mentaal als fysiek. De dansklik en het vertrouwen dat vele mensen kunnen helen door de inzet van dans in combinatie met muziek was en is zo sterk dat we besloten samen DansMedicijn op te richten. Als plek waar deelnemers kunnen helen en tevens met de missie collega fysiotherapeuten en dansdocenten te trainen in DansMedicijn. Zodat dit krachtige "medicijn" zich door heel Nederland kan gaan verspreiden.

Aad van der Windt

Aad van der Windt is Master Fysiotherapeut en is gespecialiseerd in stressklachten, chronische pijn, chronische aandoeningen en kanker. Als amateur danser en musicus heeft hij zelf ervaren wat dans kan bieden op het gebied van chronische pijn en spieruitval. In 2021 heeft Aad ter verdieping de opleiding Dansante Fysiotherapie gedaan om kennis en ervaring bij elkaar te brengen.

Éva Thoman

Éva Thoman was werkzaam als professioneel danser en heeft zich ontwikkeld tot dans -en yogadocent. Het verbinden van lichaam en geest hierin is belangrijk. De mind-body connectie die veel mensen kwijt geraakt zijn wil ze graag helpen herstellen.

Blijf op de hoogte

Inschrijven inspiratiebrief