Verbintis
Home / Trainingen op locatie

Trainingen op locatie

Voor onze collega therapeuten en docenten verzorgen wij trainingen op locatie. Ons doel: onze opgedane kennis en tools delen met jou om daarna samen zoveel mogelijk mensen te helpen op hun weg terug naar balans.

Nieuwe tools in jouw praktijk

Met DansMedicijn willen wij niet alleen onze "eigen" deelnemers voorzien van lessen maar ook potentiële nieuwe DansMedicijn coaches voorzien in trainingen. We willen (Master Fysio) Therapeuten en Dansdocenten aan elkaar koppelen, zodat ook zij DansMedicijn-lessen kunnen aanbieden in hun eigen bedrijf of praktijk.

Het zou voor het zorgaanbod in Nederland geweldig zijn als meer bedrijven muziek én dans gaan combineren en inzetten. Wij weten uit eigen ervaring dat deze twee samen grote mogelijkheden bieden om mensen te helpen om terug in balans te komen. Ze maken hormonen vrij die sterk pijn dempend kunnen werken. Endorfines die vrijkomen maken je gelukkig. Er worden nieuwe hersenverbindingen gemaakt welke zorgen voor een betere balans. De motoriek wordt verbeterd. Het ouderwordingsproces wordt vertraagd.

Gewoon dansen op de maat van de muziek doet al veel met iemand. Maar het kan nog meer en beter. Met DansMedicijn combineren we enkele bewezen interventies tot één stevige levenspil. En combineren we de kennis van twee specialisten met uitgebreide kennis op velerlei terreinen. Ben jij specialist en op zoek naar verdieping en training over het inzetten van dans in jouw sessies/lessen?

Word DansMedicijn coach!

Ook meester worden in de combinatie van dans, fysiotherapie, yoga, ademwerk en meer? We komen graag bij jou langs om je te trainen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de inhoud van een cursus op locatie?

Binnenkort ook geaccrediteerde cursussen

Binnenkort (December/Januari 2024) verschijnt onze eerste geaccrediteerde cursus DansMedicijn voor fysiotherapeuten. Deze cursus wordt door ons samen gegeven (Fysiotherapeut Aad en Dans -en Yogadocent Éva).

Houdt de cursusagenda in de gaten via: https://www.viaperspectief.nl

Blijf op de hoogte

Inschrijven inspiratiebrief